10.11.2018 - Čakrová meditácia s tibetskými spievajúcimi miskami

10.11.2018 - Čakrová meditácia s tibetskými spievajúcimi miskami

Srdečne Vás pozývam na workshop venovaný tibetským spievajúcim miskám, čakrám a vedenej meditácii na odblokovanie čakier. Workshop bude rozdelený na dve časti. V prvej časti sa budeme venovať čakrovému systému a tibetkým miskám a tomu ako misky napomáhajú pri disharmónii, alebo pri zablokovaných čakrách, ako dokážu zbaviť človeka chronických bolestí, migrény, nespavosti a pod.

Workshop bude ako obvykle vedený Majom Blažkovičom, čomu sa nesmierne tešíme. :-)

Každá čakra má na starosti istú časť tela, prislúchajú jej orgány, zmysly, žľazy, hormóny, elementy. Ak všetky vykonávajú svoju funkciu spávne, človek je zdravý, ale v opačnom prípade, nech sa jedná o disharmóniu ktorejkoľvek, ochorieme, alebo môžeme pociťovať nervozitu, strach alebo bolesť. Bloky čakier spôsobujú aj dávno zabudnuté situácie v našich životoch a pomaly sa ukladajú v tele, až jedného dňa prerazia na povrch v podobe vážnej choroby, alebo rôznych psychických problémov.

Druhá časť workshopu bude venovaná samotnej vedenej meditácii, kde pomocou misiek postupne prejdeme všetky čakry, myšlienkami sa ponoríme do minulosti, k situáciám ktoré nás môžu ťažiť už roky a ani o tom nevieme, alebo vieme a uzatvárame ich v sebe. Tibetské spievajúce misky sú jedinečné tým, že každá miska má vlastnú vibráciu a frekvenciu, ktoré prislúchajú k jednotlivým čakrám. Všetko sa to deje na úrovni alpha a theta hladiny, ktoré majú pre telo a myseľ priam až zázračné účinky. Workshop je určený pre každého bez rozdielu veku či zdravotného stavu. Ak má niekto v tele "tromb" - krvná zrazenina, alebo trpí trombózou, prosíme o konzultáciu s Majom osobne pred workshopom.

Na workshop je potrebná registrácia cez náš rezervačný systém https://rezervacie.yogarituals.sk/ - udalosť nájdete v systéme dňa 10.11.2018. Záväznú rezerváciu miesta Vám potvrdíme ihneď po pripísaní úhrady na našom účte.

Cena za workshop je 25 € / 3 hodiny. Platba na účet: SK94 0900 0000 0051 1417 3252, najneskôr 2 pracovné dni pred začiatkom seminára. Do poznámky uveďte svoje meno a priezvisko aby sme platbu vedeli priradiť.

Minimálny počet účastníkov je 5. Maximálny počet účastníkov je 15.

Veľmi sa na vás tešíme namaste.