7.12.2019 - Workshop - Čakrová meditácia s tibetskými miskami

7.12.2019 - Workshop - Čakrová meditácia s tibetskými miskami

Srdečne Vás pozývame na workshop venovaný, čakrám a vedenej meditácii na odblokovanie čakier.Workshop bude rozdelený na dve časti.

V prvej časti sa budeme venovať čakrovému systému a tomu, akým spôsobom nás každodenné situácie ovplyvňujú na rôznych úrovniach. Každá čakra má na starosti istú časť tela, prislúchajú jej orgány, zmysly, žľazy, hormóny, elementy. Ak všetky vykonávajú svoju funkciu spávne, človek je zdravý, ale v opačnom prípade, nech sa jedná o disharmóniu ktorejkoľvek, môžeme ochorieť, môžeme pociťovať nervozitu, strach alebo bolesť. Bloky čakier spôsobujú aj dávno zabudnuté situácie v našich životoch a pomaly sa ukladajú v tele, až jedného dňa prerazia na povrch v podobe vážnej choroby, alebo rôznych psychických problémov.

Druhá časť workshopu bude venovaná samotnej vedenej meditácii, kde pomocou misiek postupne prejdeme všetky čakry, myšlienkami sa ponoríme do minulosti, k situáciám ktoré nás môžu ťažiť už roky a ani o tom nevieme, alebo vieme a uzatvárame ich v sebe. Tibetské spievajúce misky sú jedinečné tým, že každá miska má vlastnú vibráciu a frekvenciu, ktoré prislúchajú k jednotlivým čakrám. Všetko sa to deje na úrovni alpha a theta hladiny, ktoré majú pre telo a myseľ priam až zázračné účinky. Workshop je určený pre každého bez rozdielu veku či zdravotného stavu. Ak má niekto v tele "tromb" - krvná zrazenina, alebo trpí trombózou, prosím o konzultáciu so mnou pred workshopom. V deň workshopu pite dostatočné množstvo tekutín.

KEDY: 7.12.20219

ČAS: 17:00

CENA: 25 € platba na mieste

KDE: Yoga Rituals, Šúrska 136/A, Modra

REGISTRÁCIA: https://rezervacie.yogarituals.sk/

PRINESTE SI: pohodlné oblečenie, teplé ponožky, teplú deku na zakrytie (deky sú aj v štúdiu, len kebyže preferujete vlastnú:) , vankúšik pod hlavu (tiež k dispozícii v štúdiu), flašu s vodou.

Tešíme sa na Vás.