11.5.2019 - Yin Joga XXL

11.5.2019 - Yin Joga XXL

Doprajte si čas len pre seba – nabite sa jedinečným čarom a jemnou silou Yinu, ktoré objavíme a zažijeme v sebe, na spoločnej liečivej ceste k (znovu)objaveniu svojej podstaty, návratu domov hlboko vo vnútri každej z nás.

Program:

  • Úvod do yinovej jogy a jej benefity
  • Praktické cvičenie yinovej jogy a pranayama (dychové cvičenia)
  • Záverečná meditácia.

V jednotlivých častiach počas cvičenia bude Peťka zároveň hrať na meditačných miskách a pomáhať prikladaním svojich rúk – energetickou prácou budeme spolu (roz)púšťať bloky v jednotlivých yinových polohách pre maximálne uvoľnenie.

Hodina bude vedená úžasnou a nesmierne príjemnou Peťkou Hausnerovou, lektorkou Yin Jogy a ďalších štýlov, ktorá sa tiež venuje liečivým energetickým masážam. Niečo viac o Peťke a Yin Joge si môžete prečítať aj na ich webovej stránke: Petra Hausnerová - https://premainstitut.com/team/petra-hausnerova/ Yin Yoga - https://premainstitut.com/yin-joga/

Na hodinu je potrebná registrácia cez náš rezervačný systém https://rezervacie.yogarituals.sk/ - udalosť nájdete v systéme dňa 11.5.2019. Záväznú rezerváciu miesta Vám potvrdíme ihneď po pripísaní úhrady na našom účte.

Cena za lekciu so zvukoterapiou je 35 € / 3 hodiny. Čas workshopu: 15:00 – 18:00 Platba na účet: SK94 0900 0000 0051 1417 3252, najneskôr 2 pracovné dni pred začiatkom seminára, prijatá platba na náš účet. Do poznámky uveďte svoje meno a priezvisko aby sme platbu vedeli priradiť.

Odporúčame priniesť si na cvičenie pohodlné, teplejšie oblečenie - hrubšie ponožky a mikinu.

Minimálny počet účastníkov je 5. Maximálny počet účastníkov je 18.

Teší sa na Vás Peťa a Sisa