11.10.2019 - Tradičná Tantra Joga

11.10.2019 - Tradičná Tantra Joga

TRADIČNÁ TANTRA JOGA prináša mnoho benefitov pre súčasný "rýchly" život, ktorý žijeme. Učí nás, ako sa uvoľňovať, dýchať a pracovať so svojou vlastnou životnou energiou a kultivovať ju tak, aby nám slúžila a obohacovala náš život. Zostava TriDosha balancing je premyslený systém práce s hormonálnym systémom nášho tela. Odbúrava stres a uvoľňuje napätie v tele.

zistite viac
21.9.2019 - ZHARMONIZUJ SA - YIN JOGA A "BABIE LETO"/ ELEMENT ZEM

21.9.2019 - ZHARMONIZUJ SA - YIN JOGA A "BABIE LETO"/ ELEMENT ZEM

Pozývame vás na 3. workshop zo série 5 harmonizačných workshopov - podla 5 elementov, kde sa tentokrát venujeme elementu Zem / "Babie leto" v nás. Podporíme aktuálne slezinu so slinivkou a taktiež žalúdok - pocítite zvýšenie vitality, zlepší sa vám flexibilita tela a mysle, odídete s lepšou náladou alebo minimálne pokojnou mysľou, zrelaxovaní a zregenerovaní.

zistite viac
Začíname už 11.9.2019 - Kurz Pilates - Zdravá Chrbtica

Začíname už 11.9.2019 - Kurz Pilates - Zdravá Chrbtica

Kurz Pilates je venovaný úplným začiatočníkom. BENEFITOM LEKCIÍ PILATES JE CVIČENIE V MALEJ SKUPINKE MAX. DO 8 ĽUDÍ. Lektorka dbá na individuálny prístup k cvičiacim počas celej lekcie. Metódu PILATES môže bez obmedzenia cvičiť každý. Je dôležitou súčasťou prípravy športovcov, je vhodný ako pre zdravých ľudí, tak aj pre ľudí so zdravotným postihnutím alebo pre pacientov po úrazoch. Je vhodný pre ľudí v každom veku! Hodina prebieha plynulo a trvá 60 minút. Odborníci odporúčajú cvičiť minimálne 2x v týždni. Pri pravidelnom cvičení sa spávne držanie tela ako aj správne zaobchádzanie so svojím telom, stávajú bežnou súčasťou nášho života. Cvičaním Pilatesu dosiahneme: • Podporu imunity a vitality • Tvarovanie a zoštíhľovanie postavy • Redukciu podkožného tuku • Spevnenie chrbtice • Zlepšenie flexibility tela • Rieši bolesti chrbta, nôh a kĺbov • Dobrú náladu a chuť do života!

zistite viac
GRAVID YOGA & SLOW FLOW

GRAVID YOGA & SLOW FLOW

GRAVID YOGA & SLOW FLOW Každý týždeň sa s radosťou venujeme aj našim budúcim mamičkám. Ale viete, že nielen na lekcii Gravid yoga?

zistite viac
LETNÁ YOGOVÁ AKCIA

LETNÁ YOGOVÁ AKCIA

Letná sezóna začína a preto sme si pre Vás pripravili niečo špeciálne! "Cvičte dvaja, plaťte za jedného." Rezervujte si už dnes svoje miesto na lekcii priamo cez náš rezervačný systém rezervacie.yogarituals.sk

zistite viac

YOGA V KOMUNITNEJ ZÁHRADE

Tento krásny priestor na cvičenie sa nachádza v centre mesta, vchod smerom k Polo Garden Caffe, úplne vzadu smerom k nádherným starým hradbám mesta. (za bývalým Colinsom) Na lekcie vonku si prosím prineste vlastnú jogamatku a pohodlne sa oblečte. Tiež je potrebné sa na lekciu zaregistrovať cez našu webovú stránku rezervacie.yogarituals.sk

zistite viac
ZHARMONIZUJ SA - YIN JOGA A LETO / ELEMENT OHEŇ

ZHARMONIZUJ SA - YIN JOGA A LETO / ELEMENT OHEŇ

Pozývame vás na 2. workshop zo série 5 harmonizačných workshopov - podla 5 elementov, kde sa tentokrát venujeme elementu Oheň / Letu v nás. Podporíme aktuálne srdce a tenké črevo (no nielen) - pocítite zvýšenie vitality, zlepší sa vám flexibilita tela a mysle, odídete s lepšou náladou alebo minimálne pokojnou mysľou, zrelaxovaní a zregenerovaní.

zistite viac
1.6.2019 - Jogová Alchýmia s Marti Procházkovou

1.6.2019 - Jogová Alchýmia s Marti Procházkovou

Marti is back! :-) Marti miluje Modru, jogu a rituály a preto sa k nám rada vracia. Kto ju pozná vie, že každý jej workshop je jedinečný, špeciálny a výnimočný. Tešiť sa možete na Jivamukti jogu, tipy na udržateľnú jogovú prax, poéziu života a spolupoBytie v prítomnosti. Workshop je venovaný jogovým začiatočníkom, večným začiatočníkom, prostredníkom, pokročilejším a lektorom.

zistite viac
25.5.2019 - HATHA JOGA spojená so ZVUKOTERAPIOU

25.5.2019 - HATHA JOGA spojená so ZVUKOTERAPIOU

Srdečne Vás pozývame na hodinu hatha yogy spojenú so zvukoterapiou s tibetskými miskami. Hodina vhodná pre začiatočníkov a mierne pokročilých. Jemná zmes fyzických cvičení, dýchacích techník a meditácie. Naučíme sa tu správne dýchať, získame psychickú a fyzickú silu, vyformujeme postavu a zharmonizujeme telo aj myseľ a to najdôležitejšie nájdeme cestu k sebe. V mentálnej rovine sa ukľudníme a vyrovnáme a vo fyzickej rovine získame pružné svaly, pohyblivé kĺby, vitalitu a zvýšime si kondíciu. Očistíme si telo a tým aj myseľ prostredníctvom asán /pozície/, mudier /symbolické gestá/, pránajámy /kontrola dychu a kriji /očistné techniky/. Cvičenie vám dodá energiu, vnútorný pokoj a rovnováhu.

zistite viac